Findus Norge har signert leiekontrakt med KLP Eiendom, og flytter til sommeren ut fra sitt lokale i Asker, og inn i nytt lokale i D288 på Lysaker.

– Vi har hatt god bistand fra næringsmegler Akershus Eiendom underveis i kartleggingen og frem til kontraktsignering, og vi har landet på et lokale vi er sikre på vil gi oss mye positivt i fremtiden, sier Julie Lampe, HR Business Partner i Findus Norge.

Drammensveien 288 er en eiendom på totalt 54.000 kvadratmeter og ligger ved Sollerudstranda med nærhet til Lysaker stasjon. Bygget som ble oppført i 1991 har de siste årene blitt kraftig modernisert både i fellesarealer og kontorlokaler.

– Eksempelvis kan vi nevne et lyst og luftig kontorareal, hvor kjøkkenet vil være selve hjertet i landskapet. Findus jobber for å tilby smakfulle, næringsrike og bærekraftige produkter til våre kunder i dagligvare- og storhusholdningssektoren, og et nytt moderne kjøkken vil bidra til enda større matglede for våre medarbeidere og for våre besøkende kunder, fortsetter hun.

Findus skal leie 900 kvadratmeter i eiendommens øverste etasje.

– En stor bonus er utsikten til havet direkte fra hele lokalet. Utover dette ser vi frem til å ta del i de mange fellestjenestene som er tilgjengelig i D288. Vi ser virkelig frem til å flytte inn i løpet av sommeren 2020, sier Lampe.

– Vi er glade for få Findus som leietaker og ser frem til et langsiktig godt samarbeid, sier Einar Kvien, Eiendomssjef i KLP Eiendom