Seabrokers Eiendom har fått Mosaic Medical privatmedisinske senter som ny leietaker i Vestre Svanholmen 14 på Forus.

– Vi har gjort omfattende tilpasninger i deler av første etasje i Vestre Svanholmen 14, som nå fremstår som supermoderne. God parkering, profesjonalitet, nærhet til kundene og rask behandlingstid må være midt i blinken for både Seabrokers-leietakere og området i sin helhet, så dette leieforholdet tror vi vil være positivt for området. Nye tilbud som forenkler hverdagen til våre leietakere er win-win for alle parter, sier daglig leder Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom.

Mosaic Medical åpnet offisielt dørene 1. desember og selskapet har allerede tatt imot mange kunder.

– Jeg har alltid drømt om å åpne offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste med arbeidsmedisinsk poliklinikk, og jeg vil oppfordre bedriftene i området til å ta kontakt ved behov for utstedelse av attester og bedriftsavtale, sier Reidun Følgesvold, som er en av gründerne i selskapet og bedriftssykepleier.

Følgesvold skal sammen med bedrifts- og allmennlege Gunnar Lea og yrkeshygieniker Roza Sargsyan levere tjenester til både små og store bedrifter, som det er mange av i området.

– Bare i Vestre Svanholmen er det over 5.000 arbeidstakere, og vi tror at vår lange erfaring, moderne lokaler og sentrale plassering på Forus vil bli et attraktivt kundenært førstevalg, sier Følgesvold.

Mosaic Medical har også med seg allmennlege Dag Olav Berntsen.

– Med dette teamet føler vi oss sikre på at de som kommer til oss, enten private eller bedriftskunder, skal kunne få den hjelpen de trenger uten lang ventetid, sier Følgesvold.