– Vi er et lokalt selskap med en global tilstedeværelse. Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven i Møre og Romsdal, og så har vi salgskontorer i over 18 land, forteller Fredrik Ødegård Nilsen, forretningsanalytiker i Ekornes.

Selskapet Ekornes ble etablert av Jens E. Ekornes i 1934 og er et kjent for varemerkene Stressless, IMG og Svane.

– Vi så etter hvert et behov for å ha et arbeidskontor i Oslo. Oslo er et naturlig knutepunkt for tilreisende kunder og kontakter, og praktisk for oss når vi reiser ut. Det er også viktig å ha en tilstedeværelse i Oslo for å tiltrekke seg arbeidskraft, sier Kjetil Iversen, konsernregnskapssjef i Ekornes.

– Samtidig var det vanskelig for oss å forespeile hvor mye plass vi trengte i Oslo. Vi er ofte på reisefot, og behovet for kontorplasser varierer stort fra uke til uke, sier Nilsen.

Valget falt derfor på Regus, og Ekornes har leid kontorer på Posthuset siden sommeren 2018. Her har de seks faste arbeidsplasser og tilgang på alle felles arealer, inkludert flere arbeidsplasser, kontorer og møterom.

Betaler kun for det arealet de bruker

– Her betaler vi kun for de arealene vi bruker. Vi kan skalere opp og ned, alt etter det vi har behov for, og vi betaler kun for det vi bruker, fortsetter Nilsen.

En dag er de kanskje bare to personer i Oslo, neste dag kan det være opptil 15. Da har de tilgang til møtebooking og kan tilpasse arealer etter det de har behov for.

– Når vi får besøk av internasjonale gjester for eksempel, bistår personalet alltid med å ta dem imot, vise dem rundt lokalene og passer på at alle har det bra. I tillegg får vi alltid hjelp med alt av teknisk utstyr og praktiske ting. Regus sørger for at alle de små detaljene er på plass, og det utgjør en stor forskjell. Vi er veldig fornøyde med å ha et uavhengig kontor her i Oslo, og har nettopp forlenget leien vår her på Posthuset, avslutter Nilsen.