Medregnet disse er det så langt i år inngått nye, forlengede og utvidede leieavtaler for over 60.000 kvadratmeter i eksisterende og nye kontoreiendommer i området.

– Miljøvennlig, effektiv transport vektlegges stadig sterkere. Nærhet til sentrum og et av byens beste kollektivtilbud bidrar til utviklingen av Bryn-Helsfyr-området mot en levende del av byen. På et par år har flere tusen mennesker flyttet inn i nye kontorbygg og boliger, og enda flere venter på prosjekter under bygging, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Disse har signert på på Bryn-Helsfyr

Ferd Eiendom har den siste tiden inngått leieavtaler for 3.878 kvadratmeter i nybygget Brynsveien 14, der Sophies Minde Ortopedi AS allerede har startet innflytting. Lowell Norge AS flytter inn på 2.356 kvadratmeter i andre kvartal 2020, mens Mediq Norge AS og Anticimex AS nå har signert leieavtaler for henholdsvis 1.471 og 521 kvadratmeter i eiendommen.

I Bryn Eiendoms portefølje på Bryn er det forlenget 8 leieavtaler på totalt 4.245 kvadratmeter, utvidet en leieavtale med 850 kvm og signert 6 nye leieavtaler på totalt 3.910 kvadratmeter.

I Jotne Eiendoms Grenseveien 107 på Helsfyr har Sirkel Materialgjenvinning AS, Electi Business Partner AS og Helsereiser AS flyttet inn på tilsammen 965 kvm for 5 år. Skogstad Sport AS har signert en 5-års leieavtale for 250 kvm i 5 år med innflytting første februar 2020.

AS Green Cube Innovation Holding og Union Project Management AS har signert leiekontrakter på de siste ledige arealene i nybygget Valle Wood. SAJA melder om en ny leietaker på 1.600 kvadratmeter i en av eiendommene selskapet forvalter på Brynseng, og OCH Ortopedi AS har signert en 10 års leieavtale og flyttet inn på 2.320 kvadratmeter i Helsfyr Panorama.

Det er forlenget en og inngått to nye leieavtaler i Maya Eiendoms portefølje på Bryn. Tece Norge AS forlenger med 5 år i Østensjøveien 9. Modulvegger AS leier 958 kvadratmeter i Brynsveien 18 fra juni 2020, mens Martinsen & Brodahl AS leier 458 kvadratmeter i Surstoffveien 5.