Selskapet har vært leietaker hos Höegh Eiendom siden 2013 og har i perioden flyttet flere ganger og vokst fra 250 til 840 kvadratmeter.

– Det er flere gode grunner til å fortsette å ha Höegh Eiendom som vertskap. Forståelsen for det å være gründer har vært særdeles god hos Höegh. Langsiktige, skikkelige løsninger og en god dialog preger forholdet. I tillegg har vi trua på at Parkkvartalet blir en unik kombinasjon av en historisk eiendom med et spennende servicekonsept som gir oss fleksibilitet for videre vekst, sier Bård A. Amundsen i Differ AS. 

En fleksibel kontormodell

De nye lokalene vil stå ferdig i juni 2020. Parkkvartalet består av tre bygg i Parkveien 53-55 og tilbyr arbeidsplasser til selskaper fra 1-50 ansatte. I første etasje kommer et fullservice konsept med kafé og personalresturant. Det er også lagt opp til at kontorplasser og møterom kan leies etter behov.

– Det har vært veldig gøy å følge utviklingen til Differ gjennom de siste årene. Jeg tror Differ vil passe veldig godt inn det nye kontorkonseptet vårt i Parkkvartalet. Visjonen vår i Parkkvartalet er å skape et miljø for små og mellomstore selskaper som ønsker en mer fleksibel kontormodell. Vi har blant annet flere arbeidsplasser og møterom som kan leies ved behov i byggets første etasje, perfekt for selskaper som ønsker fleksibilitet eller er i en vekstfase, sier Hans Olav Johannessen i Höegh Eiendom