Oslo Areal er stolte av at Høgskolen Kristiania har valgt å inngå ett langsiktig leieforhold for undervisningslokaler i Nedre Vollgate 11. Høgskolen har en i årrekke vært etablert i Kvadraturen og vil med denne utvidelsen forsterke sin posisjon i området.

– Over 400 nye studenter i Kvadraturen vil gi området mer byliv og vil stimulere til ønsket bruk av byrommene både dag- og kveldstid. Det ser vi på som veldig positivt, sier eiendomssjef Morten Lid I Oslo Areal.

Høgskolen Kristiania tilbyr utdanning blant annet innenfor områdene PR, media, kommunikasjon, design og scenekunst.

Fra eventlokale til auditorium

Lokalene har tidligere huset eventlokalet Ballroom, og vil nå gjennomgå en omfattende rehabilitering og tilpasning til undervisning. Det skal etableres tre auditorier hvorav det største vil ha en kapasitet på godt over 300 plasser.

Leiekontrakten er på 11 år med mulighet for forlengelse. DNB Næringsmegling var utleiers rådgiver.