Logicenters har signert en leiekontrakt med Motek AS. Kontrakten gjelder cirka
12.571 kvadratmeter, noe som betyr at eiendommen nå i sin helhet er utleid. Frem til nå har Bertel O. Steen vært leietakere, og de hadde muligheten til å flytte ut før kontrakten deres løper ut i april 2020. Motek AS flytter inn tidlig i 2020 og leier hele eiendommen.

– Det kjennes godt å kunne fortelle at vi har inngått en avtale med Motek AS, som blir nye leietakere i Fjellbovegen 9. Etter gjennomføring av diverse tilpasninger på
eiendommen frem mot årsskiftet, ser vi fram til at Motek AS flytter inn tidlig i 2020. Berger er et attraktivt område for leietakere, og Logicenters har vært opptatt av å finne en leietaker som kan leie hele eiendommen. Og det har vi altså lykkes med, sier Jørgen Bråten Nordby, Commercial Manager, Logicenters Norge.

Logicenters beskriver Fjellbovegen 9 som en eiendom som ligger godt til i området, og holder høy kvalitet. Den har blant annet et generøst lasteområde med 18 lasteramper. Logicenters eiendom ligger nær hovedvegen E6, som strekker seg fra Oslo til Gardermoen og videre gjennom Norge. Nærheten til Alnabru-terminalen, som er Oslos hovedterminal for håndtering og transport av gods, gjør området enda mer attraktivt.