– Seabrokers Eiendom er svært stolte over at Forus-lokomotivet Equinor i dag har valgt å forlenge leieforholdet i Vassbotnen 23. Vi ser dette som en bekreftelse på at produktet vårt står seg godt i et krevende marked. Vassbotnen 23 er et effektivt og moderne kontorbygg, der aktiv drift og brukernes behov og trivsel står i fokus, sier Rolf Aarthun, daglig leder i Seabrokers Eiendom.

Gjennom den nye avtalen utvides også leiearealet betydelig, slik at nytt leieareal for Equinor i Vassbotnen 23 blir cirka 20.000 kvm. Leieavtalen har en varighet på fem år.

– Seabrokers Eiendom takker Equinor for fornyet tillit, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Aarthun.

Vassbotnen 23 er Seabrokers’ største kontorbygg. Atriumsbygget har profilering mot motorveien og spennende energiløsninger med blant annet klimaregulerende dobbel glassfasade. Bygget er utformet og tilrettelagt i tett samarbeid med Equinor.