– Vi er svært fornøyde med løsningen vi har fått i Skøyen Atrium, hvor vi får samlet flere funksjoner på samme sted i en skreddersydd løsning over kun to etasjer. Skøyen Atrium har en meget sentral beliggenhet med god adkomst. Lokalet gir oss dessuten svært god eksponering av virksomheten vår, sier Lars I. Røiri, CEO i Flokk Gruppen.

Flokk AS har signert en leieavtale med Schage Eiendom AS om leie av nytt hovedkontor for sin virksomhet og vil overta cirka 3.500 kvadratmeter i Skøyen Atrium. Flokks hovedkontor vil på sensommeren 2020 flytte inn i kontorene, som også vil inneholde et showroom med eksponering mot Drammensveien. Selskapet er Europas største utvikler og produsent av arbeidsstoler for det private og offentlige kontormiljø og eier i dag åtte merkevarer, deriblant HÅG. Selskapet er også Norges største møbelkonsern og har selskaper i 14 land.

Flere funksjoner i samme hus

Egil Svoren, administrerende direktør i Schage Eiendom AS, er godt fornøyd med at Flokk har valgt å flytte inn i Skøyen Atrium.

– Flokk er et fremoverlent selskap og en spennende leietaker med sin kombinasjon av showroom, kontor og øvrige funksjoner i ett og samme hus. Det er med glede vi kan bidra skape et nytt hjem for Flokk, som nå flytter etter å ha vært i sine gamle kontorer i mange år, sier Svoren.

Moment Eiendom AS har vært rådgiver for Flokk, og DNB Næringsmegling har vært utleiemegler for Skøyen Atrium.