Siden januar 2014 har administrasjonen i Eie hatt hovedkontor i Borgenveien 66 på Vinderen, nå flytter de til Skøyen.

– Grunnet stor vekst har administrasjonen vokst ut av lokalene på Vinderen og flytter nå til Karenslyst allé 49, sier Anette Langaas, prosjekt- og innovasjonsdirektør i Eie, som er veldig fornøyd med valget.

Eie ble etablert i 2006 og er i dag Norges største privateide eiendomsmeglerkjede med 45 kontorer på landsbasis.

Dekker alle behov

– Skøyen er et sentralt forretningsområde i spennende utvikling. Det passer selskapet som har opplevd uavbrutt vekst siden oppstart. I tillegg setter vi pris på at kontorbygget i Karenslyst allé 49 drives av en profesjonell eiendomsbesitter som tilfredsstiller alle våre behov, sier hun.

Lokalet har en størrelse på 859 kvadratmeter og rommer 45 arbeidsplasser. Dette er en moderne kontorbygning med kort vei til buss og tog. Langaas fremhever at bygget vant Cityprisen i 2015, en pris som har til formål å skape oppmerksomhet rundt vellykkede eiendomsprosjekter.

– Jeg er trygg på at flyttingen vil bidra til å forankre selskapets posisjon, samt gi grunnlag for ytterligere vekst. Eie har som strategi å være offensive i forhold til de mange nye mulighetene vi ser komme i eiendomsbransjen fremover, avslutter Langaas.

Det er Akershus Eiendom som har bistått Eie.