CopyCats nye produksjonssenter og avdeling i Olav Brunborgs vei 6 på Billingstad er selskapets største enkeltsatsning noensinne. Fra midten av november er det CopyCats Profil-avdeling som vil boltre seg på 1.000 kvadratmeter her.

Asker-avdelingen, i dag lokalisert i Asker sentrum, flytter også til Billingstad, slik at dette både blir en gigantisk «storformatfabrikk» og en avdeling for kjøp av alle typer trykksaker. Daglig leder Geir Thorbjørnsen forteller at satsningen kommer som et resultat av storformatvekst over lang tid.

– Dette blir den største enkeltsatsningen gjennom vår mer enn 20-årige historie, og den er en naturlig følge av vekst og gode resultater de siste årene. Her kan vi investere i de beste produksjonsløsningene, det vil si nye og enda bedre teknologi for print på rull og flate materialer, nytt skjærebord og til og med en spesialutviklet symaskin for kantsøm på ulike typer tekstilmaterialer, sier Thorbjørnsen.

– I tillegg blir det gode arbeidsforhold for innramming og annen ferdiggjøring av materialene. Samarbeidet med gårdeieren har vært utmerket fra første møte, så her får vi alt nøyaktig slik vi vil ha det, inkludert kjøreport og kundeparkering, fortsetter han.

Fornøyd gårdeier

Gårdeieren SKB Eiendom AS er storfornøyd med å få CopyCat inn i bygget.
– Det handler ikke om å fylle opp ledige lokaler, men om å ha langsiktige leietakere som tilfører merverdi og synergieffekter til andre leietakere og hele næringsområdet. Sammen har vi tilpasset lokalene slik at de passer best mulig til CopyCats virksomhet. Faktisk har vi lenge ønsket å få CopyCat inn her, så vi kan ikke legge skjul på at forventningene er høye, sier Espen Norman Hoel, i SKB Eiendom AS fornøyd.