– Hasle er stedet å være, sier Harald Torsøe, administrerende direktør i Schindler. Kombinasjonen av kontorer, boliger, kjøpesenter, servering, skole og hotell – en slags «by i byen» gjør HasleLinje til et attraktivt sted å etablere seg. I selskap med IT-selskapet Atea har Schindler valgt toppmoderne Karvesvingen 5 som sitt nye Oslo-kontor.

Da Schindler skulle velge nytt lokale i Oslo var beliggenheten avgjørende. En av grunnene til at valget falt på HasleLinje, var nærheten til nøkkelkunder og samarbeidspartnere som holder til i samme område.

– Hasle og området rundt er veldig spennende for oss og produktene vi tilbyr. Flere aktører i byggebransjen er sentrert her og vi har en rekke installasjoner på Hasle, Økern og Helsfyr som gjør at beliggenheten er optimal, sier Torsøe.

Schindlers nye kontor på Hasle vil bestå av en ledergruppe, markedsavdeling og øvrige nasjonale funksjoner i bedriften. I nabobygget ligger også Securitas som driver Schindlers callsenter for heisalarmer.

– Ved å etablere oss her kan vi være enda bedre tilstede der hovedtyngden av markedet og våre ansatte er, utdyper Torsøe.

Utleiesjef for HasleLinje, Christian Geelmuyden, er svært fornøyd med at Schindler velger å flytte til Karvesvingen 5.

– Schindler er en fremtidsrettet teknologibedrift som passer perfekt inn i smartbygget på Hasle, sier Geelmyuden.

Leverer egne produkter i bygget

I bygget på HasleLinje er det Schindler selv som har installert heisene. Torsøe forklarer at nettopp det gjør smartbygget til en god arena for å vise frem egne produkter ­– i en moderne bygning med teknologi tilpasset fremtidens byggeprosesser.

Han skryter av investeringene som er gjort i smartbygget, slik som den nyeste teknologien innen info-, adgangs- og transportsystemer.

– Schindler har valgt å flytte inn i Norges smarteste bygg og selvsagt i det bygget med de beste heisene – levert av Schindler – fordi de tilfredsstiller de høye kravene til heiser i et avansert smartbygg, forteller Geelmuyden.