– Dette gleder vi oss stort til. Etter å ha vært på jakt etter nytt bygg en stund, falt valget på Bulk Park Lindeberg av flere årsaker. At lokaliseringen er sentral og praktisk for både kunder og ansatte, var en svært avgjørende faktor, sier Ivar Løfshus, daglig leder i Antra AS.

Det nye bygget er på 2.500 kvadratmeter skal stå ferdig i juni 2021.

Antra AS er en betydelig aktør i alpinmarkedet og har siden 1972 solgt PistenBully prepareringsmaskiner i Norge. Selskapet har levert mer enn 1.000 løype- og alpine prepareringsmaskiner i tillegg til polstringsmatter, sikringsnett, merkestaur og annet sikrings- og skileikutstyr fra ulike leverandører.

Stor tro på prosjektet

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructure sine prestisjeprosjekter. Her har selskapet et område på ca. 300 mål som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen logistikk. Det første bygget står klart i november 2019. Blant selskapene som flytter inn i Bulks logistikkpark finner vi Alimenta, Hesselberg, Hydroscand og ETM Øst.

– Bulk Park Lindeberg er i dag det mest optimale logistikkområdet mellom Oslo og Gardermoen, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure, som forventer at leiekontrakter for hele Lindeberg området tegnes i løpet av 2020.
– Vi er utrolig stolte at så mange selskap på kort tid har valgt Bulk Park Lindeberg. Dette sier mye om etterspørselen, fortsetter han.

Bulk kjøpte tomteområdet i desember 2016 og har per oktober 2019 signert 5 leieavtaler med totalt ca. 40 000 kvm i leieareal.