Doro har signert en langsiktig leieavtale for hele 1600 kvadratmeter i Bøkkerveien 5, på HasleLinje.

–Dette er vi virkelig fornøyd med. Vi hadde opprinnelig flere alternativer, men da vi forstod hvilke muligheter som åpner seg på Hasle, var vi ikke lenger i tvil. For oss er det viktig at vi er i et område med liv og røre hele døgnet. Våre ansatte leverer 24/7-tjenester innen teknisk og helsefaglig bistand for hele Oslo og Nedre Romerike, og da passer lokalene perfekt, sier Arvid Bakken, daglig leder i Doro.

Bakken er fornøyd med prosessen med Höegh Eiendom.

– De har vært en ryddig og profesjonell samarbeidspartner i den prosessen som gjorde at vi valgte HasleLinje. Samarbeidet er konstruktivt og basert på langsiktighet, og de har vært interesserte og lydhøre for våre spesielle behov. Det blir også spennende å være en del av et større, liknende miljø i samme bygg. For våre ansatte er det i tillegg viktig at det er enkelt å komme seg til og fra jobb enten du tar buss, T-bane eller kjører bil. Beliggenheten får ikke blitt bedre enn dette, gjentar Bakken.

Lokalene fylles opp

–Vi er fornøyd med å få Doro som leietaker. Selskapet er perfekt for det miljøet som allerede preger Bøkkerveien 5. Securitas er allerede på plass i samme bygg, og lokalene på HasleLinje er i ferd med å fylles opp. Fossheim, Gravferdsetaten og Onepark er blant de som har kommet til det siste året, i tillegg til Doro. Alle er opptatt av sentral beliggenhet, i tillegg til å være en del av et aktivt bygulv, sier utleiesjef for HasleLinje, Cecilie Landgraff Bruusgaard i Höegh Eiendom.

(Visited 684 times, 1 visits today)