– Planene som utfolder seg i Økern Portal er veldig spenstige, og vi ble etterhvert sikre på at vi ville være en del av dette fremtidsrettede og høyteknologiske området i byen. Her skal vi skape et tilbud som ikke finnes i dag, innleder Pål Hauge, daglig leder på Studio Jobbsprek.

I dag finnes Studio Jobbsprek kun på Aker Brygge, der de har spesialisert seg på tilrettelagt og effektiv trening. Oslo Pensjonsforsikring, som eier Økern Portal, ser frem til å få Studio Jobbsprek på plass på Økern.

Hovedtyngden av studioets konsept vil basere seg på trening for hele familien.

– Vår hypotese er at dersom barna trives og vil komme tilbake til Økern Portal, vil foreldrene få trent og hele familien bli sunnere. Nøkkelen er å få barna til å synes det er gøy å være på Studio Jobbsprek. Dette skal være et treningsstudio der barna blir aktivisert og trent fremfor parkert, forklarer Hauge.

Det innebærer blant annet jungelløype, klatretrening, utendørsaktiviteter og gruppetimer for barn.

2.150 m2 med velvære

– Vi vil ha en egen barnemeny som foreldrene kan velge fra, slik at de kan styre når de vil trene basert på hva deres barn ønsker å trene, sier Hauge.

For foreldre kan det være krevende å prioritere trening før eller etter jobb etter en lang dag. Hauge understreker at Studio Jobbsprek tar denne utfordringen på alvor:

– Foreldre kommer ofte i en prioritetsklemme, der egen trening og helse viker til fordel for jobb og familie. Det skal Studio Jobbsprek gjøre noe med, sier han.

Studioet vil stå klart sommeren 2021, og tilby trening og velvære på hele 2150 kvadratmeter. Økern Portal tar sikte på å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Et solid treningsstudio vil dermed tilføre det fremtidsrettede bygget et styrkeløft.

– Vi skal lage et trenings- og opplevelsestilbud som ikke eksisterer i dag, til en pris som er konkurransedyktig. Etter ti år på Aker Brygge er det fortsatt ingen treningssentre som er som oss. Samme oppskrift tar vi med oss til Økern, avslutter Hauge.