Oslos ordfører, Marianne Borgen foretok i går den offisielle åpningen av NTNUs nye lokaler i Oslo. I tillegg til sine Campus i Trondheim, Gjøvik og Ålesund satser nå NTNU med eget Oslo-kontor, for å tilby etter- og videreutdanninger på Østlandsområdet.

– Investeringsselskapet Anthon B Nilsen driver ikke bare en eiendomsvirksomhet gjennom Anthon B Nilsen Eiendom. Vi er også en betydelig aktør i markedet for voksenopplæring og arbeidsmarkedstjenester gjennom Intendia Group, sier Peder Chr. Løvenskiold, administrerende direktør i Anthon B Nilsen.

Lokalene NTNU har valgt for sin virksomhet i Oslo ligger i ABN-kvartalet i Øvre Vollgate.  Utleier er Anthon B Nilsen Eiendom som også har hatt ansvar for å tilpasse de nye lokalene til den virksomheten NTNU skal drive i hovedstaden.

– Det er ekstra hyggelig å ønske landets desidert største universitet velkommen som leietaker i våre lokaler når de nå etablerer seg i Oslo.  Dette vil sette sitt preg på området og vil skape aktivitet og liv i større grad enn rene kontorlokaler, understreker han.

Ønsker et nært samarbeid

I sin åpningshilsen la ordfører Borgen vekt på at NTNUs etablering i Oslo ville bety en ytterligere styrking av Oslo som kunnskapsby.

– For en by med ambisjoner om å være en utslippsfri by i løpet av 10 år, ønsker kommunen et nært samarbeid med NTNU velkommen, sa hun.

(Visited 750 times, 1 visits today)