Oslo Areal har gjennomført en omfattende rehabilitering av Pilestredet 33 (P33). Etter at IT-konsernet Visolit har signert er bygget nå fullt utleid. Leieforholdet har en varighet på seks år og omfatter cirka 2.600 kvadratmeter.

– Vi samler nå vår voksende Oslo-virksomhet i innovasjonsmiljøet i Pilestredet 33, sier Terje Mjøs, konsernsjef i Visolit.

Pilestredet 33 er sentralt plassert med alt av offentlig transport i umiddelbar nærhet. Bygget er tilknyttet Tullinsgate, som ligger ved Holbergs plass med Radisson SAS-hotellet som nærmeste nabo. Oslo Met (tidligere Høyskolen i Oslo og Akershus) ligger rett over gaten.

– Vi skal tiltrekke oss de beste talentene, og med lokalisering i P33 får vi nærhet til «alt», med et innovativt oppstartsmiljø og kunnskapssentrum som passer godt med Visolits rolle som kundens kunnskapspartner, sier Mjøs.

Visolit leier totalt fire etasjer, og planlagt innflytting er første kvartal 2020.

Innovasjon, nytenking og mangfold

Pilestredet 33, som ble oppført i 1961, er et kjent bygg i Oslo med sine 16 etasjer og har helt siden oppføring huset innovasjonsbedrifter. Det er derfor naturlig at Visolit nå blir en del av miljøet i bygget. Visolit leverer intelligente skytjenester, sikkerhet og infrastruktur og har i dag cirka 1.300 ansatte på over 12 lokasjoner i Norge og Sverige.

Viseadministrerende direktør i Oslo Areal, Kjetil Krutnes sier selskapet er svært fornøyde med den nye leietakeren:

– Det var flere interessenter til de attraktive toppetasjene og vi er ekstra glad for at det ble Visolit. Dette er en kunde vi kjenner fra før og vi er glade for at de valgte å fornye sin relasjon til oss med et større areal enn i dag, sier han.

Oslo Areals administrerende direktør, Mona Ingebrigtsen er begeistret for at P33 vil fortsette å huse innovasjon, nytenking og mangfold i flere år fremover.

– Sammen med leietakerne ønsket vi å skape et bygg med fleksibilitet, annerledeshet og med gode forutsetninger for verdiskaping på tvers av kompetansemiljøer og fagområder. Det føler jeg vi har lykkes med, og vi er sikre på at Visolit blir et svært godt tilskudd til Pilestredet 33, sier Ingebrigtsen.

(Visited 1 035 times, 1 visits today)