I dag har Evolve Business Space allerede et fleksibelt kontorfellesskap ved Papirbredden 3 i Drammen. 1 mars 2020 åpner de i tillegg en avdeling i hele 9. etasje ved DBC – Drammen stasjon Business Center.

– Vi i Bane NOR Eiendom er meget glade for å få Evolve som leietaker. Det er en fremtidsrettet aktør som vi er sikre på at vil lykkes med sitt konsept i DBC, sier Sven Carl Kruse-Jensen, prosjektsjef i Bane NOR Eiendom.

Bygget er utviklet av Bane NOR Eiendom, tegnet av arkitektfirmaet NSW, og står ferdig 1. februar 2020. DBC er et fullservice kontorbygg på cirka 13.000 kvadratmeter med blant annet bedriftskantine, takterrasse, p-kjeller, kaffebar, resepsjon/servicedesk, treningsrom, garderober med mer. Bygget er også Breeam-NORs «Very Good».

Evolve fornøyd med valget

– I DBC får vi tidsriktige lokaler i 9. etasje med fantastisk utsikt og takterrasse. Kombinasjonen av fullservice og sentral beliggenhet med tanke på offentlig transport og hotellet vegg i vegg, gjorde dette til et naturlig valg for oss, sier Marianne Wollan, daglig leder i Evolve Business Space.

– Videre er Drammen et viktig marked for oss, og vi gleder oss over å forsterke det vi har bygget opp gjennom å utvikle oss videre. Nå som vi har R8 Property på laget klarer vi i enda større grad å levere i henhold til våre kunders forventninger og behov, fortsetter Wollan.

Malling & Co formidlet leieavtalen.

(Visited 645 times, 1 visits today)