Torsdag 15. august åpner Skoringen i Kongens gate 24 i Oslo sentrum. Butikken blir på 600 kvadratmeter. Elite A/S, som i dag driver seks Skoringen-butikker i Oslo området, har lenge vært på utkikk etter en unik plassering til en helt ny signatur-butikk i Oslo sentrum. Med adresse midt i Kongens gate, hvor massevis av motebevisste forbrukere og turister går forbi hver dag, er det grunn til å være fornøyd, og forventningene til den nye konsept-butikken er helt tydelig:

– Vi har funnet den helt perfekte plasseringen til den nye signatur-butikken, som er den første av sitt slag i Skoringen. Det er et helt nytt konsept vi lanserer, hvor vi bl.a. har valgt en annen og mer nordisk innredningsstil i lyse trematerialer, og det er kaffe-lounge og en spesielt Skechers-avdeling. I tillegg er det en SNEAX shop-in-shop, hvor vi utelukkende presenterer trendy sneakers-modeller, som først og fremst er rettet mot de unge, forteller Christian Pietrosanto, daglig leder hos Elite A/S, og fortsetter:

– Vi er veldig spente, og vi tror at kundene vil ta godt imot det nye butikkonseptet vårt. Og med Thea Aileen Lindgård Heggi spissen for butikken er jeg overbevist om at kundene får førsteklasses service og veiledning.

Shop-in-shop

SNEAX, som er navnet på den nye shop-in-shop i butikken, åpner i løpet av september måned og vil fortløpende presentere de nyeste sneakers-modellene fra kjente motemerker og Skoringens egne Cult chunky sneakers.

Butikksjefen og personalet i den nye signatur-butikken i Kongens gate ser frem til åpningsdagen.

– Vi gleder oss helt vilt til å åpne dørene og vise kundene vår flotte butikk. Personlig er det en stor ære for meg å få lov til å stå i spissen for en helt ny konsept-butikk, og jeg synes virkelig at Skoringen har truffet blink i forhold til stil, uttrykk og de produktene vi har på hyllene. Jeg er sikker på at det faller i smak hos kundene her i Oslo, sier en begeistret butikksjef Thea Aileen Lindgård Hegg, som ikke legger skjul på ambisjonsnivået for butikken.

– Personalet mitt og jeg er alle dedikerte skohandlere, og vi vil gjøre alt vi kan for at kundene får den beste opplevelsen når de besøker oss. Skoringen er jo familiens foretrukne skobutikk, og det tror jeg henger sammen med vårt ufravikelige fokus på å gi alle kunder – barn, unge, voksne og eldre – en kompetent rådgivning og veiledning til å velge det helt riktige skoparet som dekker den enkelte kundes behov. Vi ser frem til å yte service til de mange kundene som vi forventer besøker oss her i butikken.

(Visited 823 times, 1 visits today)