Ifølge e24.no har Wework signert 4.000 kvadratmeter med Pecunia i Haakon VIIs gate 5. Det nye kontoret åpner i tredje kvartal 2020. Fra før av har selskapet inngått avtaler med DNB Eiendom og Eiendomsspar. I desember 2019 åpner WeWork i Tjuvholmen allé 1-5 og i første kvartal 2020 åpner WeWork i Fjordalléen 15.

På e24.no kommer det frem at i alle tre avtalene har Wework og gårdeier en modell hvor man deler inntektene, enten det går bra eller dårlig.

Thomas Neslein, eiendom- og investeringsforvalter i Pecunia sier til e24.no at de har jobbet med Wework-avtalen rundt ett år, og at de lenge har ønsket å tilby leietakerne sine et coworking-konsept.

– Det viste seg å bli ganske lett å lande på The We Company og deres Wework konsept. Med en internasjonal tilstedeværelse, voldsomt pågangsmot og sterke miljø, kombinert med å gjøre Haakon VIIs gate 5 til deres flaggskip i Norge, har vi stor tro på at dette samarbeidet vil bli en suksess for begge parter, samt for våre leietagere, sier Neslein til e24.no, og uttaler at han ikke ønsker å kommentere lengden på avtalen, eller andre detaljer om kontrakten.

Henrik Botten Taubøll, transaksjonsdirektør for Wework i Norden, Baltikum og Nederland, sier til e24.no at selskapet er i konkrete samtaler om nye lokaler i hovedstaden som kan bli annonsert i 2019.