– Gravferdsetaten gleder seg til å flytte inn i moderne kontorlokaler med en grønn profil og fantastisk utsikt over Oslo. Vi er også svært fornøyde med å sitte tett på Bymiljøetaten som vi ser frem til å videreutvikle et godt samarbeid med, sier Erik André Foss, driftssjef i Gravferdsetaten.

Gravferdsetaten hadde en målsetning om å finne en attraktiv beliggenhet med god kollektivdekning og nærhet til urbane funksjoner.

Topp moderne

I de nye lokalene til Gravferdsetaten har de cirka 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby etaten nesten 1.000 kvadratmeter i toppetasjen i dette miljøorienterte bygget. Den lange leieavtalen på 7 år tilsier også at etaten har et langsiktig perspektiv, og denne avtalen gjør at bygget nå er fullt utleid, uttaler en fornøyd Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef i Höegh Eiendom.

Bygget huser også Bymiljøetaten, Blue Water Shipping og Office Management.

 

(Visited 354 times, 1 visits today)