– Vi er godt etablert i dette bygget. Kunder, forretningsforbindelser og ansatte opplever at dette er «Handelsbanken-bygget». Når vi nå videreutvikler bygget og blir sikret gode tekniske og funksjonelle oppgraderinger som i stor grad fyller kravene våre, falt valget på å bli, sier prosjektleder Leif Ove Gripsgård i Handelsbanken.

Handelsbanken har vært leietaker i Tjuvholmen allé 11 siden bygget ble ferdigstilt i 2009.

– Tjuvholmen allé 11 er et bygg vi er stolte av å ha i vår portefølje, og vi gleder oss over at Handelsbanken har valgt å tegne ny leieavtale med oss, sier Mona Aarebrot, direktør for marked og drift i Aspelin Ramm Eiendom.

Vurderte 16 alternativer

Anne Bruun-Olsen hos Cushman & Wakefield har bistått leietaker i søkeprosessen.

– Det er hyggelig nok en gang få jobbe sammen med en profesjonell aktør som Handelsbanken, og se at valget de tok for snart 10 år siden fortsatt vurderes som det beste, etter å ha vurdert 16 andre alternativer. Profil og identitet ved eget bygg med attraktiv beliggenhet er vanskelig å matche, avslutter hun.