Parkkvartalet ligger i en av Oslos hyggeligste områder. Her oppgraderer Höegh Eiendom de tre byggene i Parkveien 53–55 til en fremtidsrettet møte, – og arbeidsplass. For å levere service og opplevelsestjenester har Höegh inngått samarbeid med Tomagruppen.

– Vi er stolte og ydmyke over at Höegh Eiendom har valgt Tomagruppen som deres samarbeidspartner og gleder oss til å levere service- og matopplevelser på et nytt nivå. Vi ser frem til å levere en personalrestaurant av førsteklasse i tillegg til en kaffebar som vil servere en av Oslos aller beste kaffe. For å bidra til en sømløs arbeidsdag skal vi også tilby leietakerne concierge-tjenester. I Parkkvartalet skal servicetjenestene bidra til en bedre arbeidsdag, sier Stian Løken Blom, Salgsdirektør i Tomagruppen.

Parkkvartalet tilbyr arbeidsplasser til små og store virksomheter som ønsker et sted hvor de ansatte trives. Eiendommen vil ha mange formelle og uformelle møteplasser som skal stimulere til et sosialt og faglig miljø på tvers av virksomheter og bransjer.

– De tre eiendommene skal få et felles fotavtrykk der vi blant annet etablerer møterom, fleksible arbeidsplasser, personalresturant og en kafe. Det planlegges også for en grønn mobilitetshub samt gode garderobe og treningsfasiliteter. I det nye Parkkvartalet syr vi sammen et bredt tjenestetilbud med møteplasser og kontorplasser, sier Hans Olav Johannesen, utleiesjef i Höegh Eiendom, og legger til: – Vi ser frem til et spennende samarbeid med Toma.

Ny standard

I Parkkvartalet er det fokus på morgendagens arbeidsplass. Løken Blom, påpeker at leietakerne stadig får flere Millenials, og at dette stiller nye krav til gårdeier og leverandørene av servicetjenester. Konseptet har blant annet hentet sin inspirasjon fra Soho Works i London, sier

– Vi gleder oss veldig til oppstart. Konseptet vi har utviklet er skreddersydd til gårdeiers og leietakernes behov og forventninger. Til denne kontrakten har vi utviklet et helt nytt og unikt konsept. Dette vil bli en av byens mest spennende personalrestauranter. Höegh Eiendom fremstår som en svært fremoverlent aktør, der valgte løsninger og tilbud i Parkkvartalet vil sette en ny standard for hva som kan forventes i bransjen. Det er inspirerende å jobbe med en dedikert partner som våger å tenke nytt og samtidig matcher svært godt med Toma sitt tankesett, sier Georg Eikeland Schanche, leder for forretningsutvikling i Tomagruppen.