– Computerworld passer perfekt som leietaker i Rebel-fellesskapet. Vårt mål er å bruke delingskultur til å gjøre Norge verdensledende på IT-kompetanse. Vi trenger rebeller som tenker nytt for å løse fremtidens utfordringer. IT-folket er vår tids rebeller. Computerworld har som landets eneste reinspikka IT-magasin i årevis vært fremsynte og sektorens viktigste medium. De har stått for hundrevis av konferanser og fagtreff der deling har stått i fokus. Det er nettopp deling av kunnskap som er kjernen i Rebel, sier Carl J. Onstad, administrerende direktør i Rebel, i en pressemelding 

​Digital delingskultur
Hos Computerworld er de begeistrede og forventningsfulle om valget av Rebel.

– Vi gleder oss til å bli en del av teknologimiljøet på Rebel. Digitalisering og delingskultur er fremtiden, og vi lever av å informere om og for IT-bransjen. Her vil vi sitte midt i smørøyet. Computerworld arrangerer også mange konferanser, og vi ser en spesielt stor verdi av at disse kan holdes i et miljø som allerede assosieres med teknologi, sier Mickael Carlson, administrerende direktør i Computerworld, i en pressemelding.

Ansvarlig redaktør Henning Meese sier videre:
– Rebel representerer rett og slett en unik mulig for Computerworld til å ytterligere styrke vår posisjon som informasjonsleverandør i det profesjonelle IT-markedet. Vi mener at det helt åpenbart vil oppstå mange nye forretningsmuligheter i et så kreativt og fremtidsrettet miljø som Rebel kommer til å bli. Hele IT-sektoren i Norge kommer til å få glede av dette, sier Computerworlds ansvarlige redaktør Henning Meese.

 

 

(Visited 503 times, 1 visits today)