– Vi er opptatt av individuell tilpasning og digitalisering for å forenkle drift – og av dedikerte medarbeidere som er tett på kundene som garanti for høy kvalitet, sier salgs- og markedsdirektør Marius Pedersen.

 

Nye «Øst» i Brynsalleen 4 og coworking-konseptet «Tribe» som snart åpner i nybygget Valle Wood er to gode eksempler på konsepter 4Service jobber med. I 2018 samlokaliserte selskapet i et nytt, flott hovedkontor i Brynsalleen 4.

– Vi skulle samle ansatte fra tre ulike lokasjoner i ett attraktivt bygg – i et sentralt og lett tilgjengelig område av Oslo. Etter grundige vurderinger falt valget på Brynsalleen 4, sier Pedersen.

Mange kriterier lå ifølge Pedersen til grunn for valget, blant annet byggets kvaliteter, gårdeier Aberdeens perspektiver,byggets profil og ansattes bosteds- og reisemønstre i forhold til områdets tilbud på grønn, effektiv transport.

– Vi er superfornøyd. Bryn-Helsfyr har en unik tilgjengelighet som gjør det rigget for fremtidens mobilitet og gavner alle ansatte som er mye på farten. Og det er et spennende område som kombinerer noe solid og etablert med en gryende forvandling mot noe nytt og spennende. Alt dette passer oss som selskap, sier han.

Servicekonseptet Øst

4Service leier kontorarealer i byggets femte etasje – men tilstedeværelsen merkes tydelig allerede når du nærmer deg hovedinngangen i første. For med selskapets hjelp har Aberdeen som gårdeier og forvalter implementert servicekonseptet Øst i hele bygget – og forvandlet hele mottaksarealet.

Grønne planter møter og følger deg inn i bygget, hvor det skaper en lun atmosfære rundt de sosiale sonene. Rett innenfor kan både leietakere og gjester fra nærområdet få servering fra bedriftsrestauranten drevet av De 3 Tre Stuer, Norgesmester i bedriftsmat. Fra en egen kaffebar serveres kaffe, økologisk juice, ferskt, hjembakt brød og småretter hele dagen. Og i de sosiale sonene kan du møte kolleger og gjester, eller slå deg ned for å jobbe.

Området foran inngangspartiet er tilrettelagt for daglige småmøter, men kan også rigges for større events der det innvendige arealet også kan benyttes.

Tribe i Valle Wood

Snart setter 4Service også sitt tydelige preg på nærområdet ved Valle Wood, NCCs helt nye massivtrebygg på Helsfyr, som åpner i mai. Her etableres service- og coworking-konseptet Tribe i første og andre etasje.

– Både Øst og Tribe er eksempler på at vi tenker utenfor boksen og skaper spennende møteplasser i tett samarbeid med gårdeiere og andre lokale aktører. Vi bidrar til positive helhetsopplevelser både for leietakere og omgivelsene gjennom mer liv og aktivitet i fellesarealer som typisk ville stått tomme store deler av døgnet, sier event- og konferanseleder Annica Andersson i 4Service.

Bygget vil være åpent både for byggets leietakere og for andre kontorbrukere, gjester og beboere i nærområdet. En åpen resepsjon og en egen husvert som beveger seg rundt vil sørge for at alle føler seg velkommen og ivaretatt – og finner frem til de ulike fasilitetene i bygget.

Nabolagsrestauranten Trewerket åpnes i første etasje, og vil servere hverdagsmat av topp kvalitet i moderne, hyggelige og uformelle omgivelser, både innendørs og utendørs. Kjøkkenet vil betjenes av 4Service og stå for maten til byggets møterom og event så vel som til restauranten.

Tribe vil også inkludere en business lounge med arbeidsplasser og et møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.