Vår Energi resultatet av fusjonen mellom Point Resources og Eni Norge. Selskapet blir det største uavhengige lete- og produksjonsselskapet på norsk sokkel, med en nettoproduksjon på over 170 000 kvadratmeter fat oljeekvivalenter om dagen i 2018.

Nå har Vår Energi valgt «kontor for fremtiden» på Forus. Selskapet har tegnet en leiekontrakt med Seabrokers Eiendom i Vestre Svanholmen 1 på Forus. De skal leie hele 32 000 kvadratmeter i totalrehabiliterte lokaler etter sommeren.

– Vi har identifisert en optimal løsning, som sørger for at organisasjonen kan etablere et felles kontorbygg i løpet av en kort tidsperiode. I tillegg ønsker vi at det nye kontorbygget skiller seg ut som nytt og moderne, til tross for at dette handler om å videreutvikle et eksisterende bygg, sier Kristin F. Kragseth, adm. direktør i Vår Energi.

Hun mener størrelsen og kapasiteten på eiendommen tillater videre vekst for selskapet, i tråd med forretningsplanen.

– Jeg har glad for at vi nå har funnet en kontorløsning som kan samlokalisere Stavanger-regionens organisasjon i et felles bygg, og i tillegg tillate tilstedeværelse på Forus, sier Kragseth.

– Seabrokers er stolte over at Vår Energi valgte Forus og Vestre Svanholmen 1, og ser frem til et langt og godt samarbeid med et av regionens mest spennende selskaper. Vår Energis valg av lokale er viktig for Seabrokers, men også for Forus som næringsområde og Stavanger-regionen som Norges energihovedstad, sier styreleder Frode Albretsen i Seabrokers Eiendom.