– Vi er veldig fornøyd med å få inn en så viktig samfunnsaktør og langsiktig leietaker. Interessen for det nye bygget vårt er stor, noe som understreker hvor viktig det er å etablere kontorlokaler ved sentrale knutepunkter. Fra før har vi leid ut 3.700 kvadratmeter til Statens Vegvesen, og flere signeringer er på gang, sier prosjektsjef Sven Kruse-Jensen i Bane NOR Eiendom i en pressemelding.

DBC skal stå ferdig 1. februar 2020 og blir et kontorbygg på 13.000 kvadratmeter fordelt på 11 etasjer. Bygget skal Breeam-NOR-sertifiseres Very Good, og får passivhus-standard.

– Vi gleder oss til å flytte inn i splitter nye lokaler i bygget som får Drammens beste og mest sentrale beliggenhet, sier fylkesmannsdirektør Sten Yngve Solberg.

I tillegg kan han etterhvert glede seg over utsikten rett ved Drammens viktigste knutepunkt. I fellesområdene blir det sosiale soner, kaffebar, resepsjon med servicedesk, bedriftsrestaurant og treningsrom i toppetasjen. I niende etasje skal det anlegges en stor felles takterrasse, og kjelleren får plass 32 biler og 220 sykler.

 

 

 

 

 

 

(Visited 1 059 times, 1 visits today)