– I den nye butikken får vi en større salgsflate og vi ser veldig frem til å kunne vise et bredere utvalg av vårt sortiment. Vi vil også kunne tilby raskere levering. I tillegg vil vår egen skredder få plass i tilknytning til butikklokalet. Det betyr at vi har mulighet for å tilby kunden hjelp ved akutte behov. Man vil i prinsippet kunne kjøpe dress og få den tilpasset samme dag. Vi håper og tror at denne ekstra servicen vil være noe våre kunder vil sette pris på, sier John Atle Cleveland, daglig leder i Menswear.

I 2011 åpnet Menswear på Tjuvholmen. Herrebutikken har siden den gang etablert en solid tilstedeværelse.

Cleveland påpeker at de en stund har følt at de har vokst ut av eksisterende butikklokale. Men de ønsket ikke å flytte fra Tjuvholmen.

– Vi jobber iherdig for å være en faghandel med fokus på kvalitet. Vi satser på et smalere segment og våre ansatte og leverandører er mennesker med høy kompetanse med kvalitet i høysetet og sans for det estetiske, sier han, og avslutter: – Tjuvholmen er en helt riktig lokasjon for oss. Det er i dette området vi treffer våre kjernekunder. Vi tenker langsiktig og det gjør vår gårdeier også.

– Selvaag Eiendom jobber kontinuerlig med å optimalisere bygulvet på Tjuvholmen. En del av strategien er å klustre restauranter, serveringssteder og handel for å sikre mer liv på gateplan. Gode serveringssteder og kvalitetsbevisste nisjebutikker skal fremheves ytterligere og vi er meget fornøyde med at Menswear nå flytter inn i de tidligere lokalene til Pushwagner i Tjuvholmen allé, sier Kenneth Olsen, eiendomssjef i Selvaag Eiendom.

En kunstdestinasjon

Han understreker at Tjuvholmen fortsatt skal være en kunstdestinasjon med et godt utvalg av gallerier med Astrup Fearnley Museet i spissen. Gallery Pushwagner forsvinner ikke fra Tjuvholmen, men flytter nærmere museet og inn i lokalet som sist huset pop-up for Barnekunstmuseet.

– Vi samler i størst mulig grad galleriene ytterst på Tjuvholmen i tilknytning til museet. På den måten sikrer vi mer gateliv i hele området og en bedre opplevelse både for de som besøker og for de som bor på Tjuvholmen, avslutter Olsen.

 

 

 

(Visited 719 times, 1 visits today)