I dag har Evolve et fleksibelt kontorfelleskap i Asker Tek, nå åpner de et på 1.250 kvadratmeter hos KLP Eiendom i Lensmannslia.

– Asker er et spennende sted å etablere seg fordi kommunen har en kunnskapsøkonomi, med mange arbeidsplasser for kunnskapsarbeidere, sier Elisabeth Nordgård Vikenes.

Hun er sjef for Evolve Business Space, en av Norges største aktører innen kontorfellesskap. Lensmannslia 4 er det 18. stedet hvor Evolve etablerer seg.

– Vi ønsker å skape et arbeidssted for små og store virksomheter der man utveksler inspirasjon og erfaringer på tvers av bransje, type virksomhet og kompetanse, sier Vikenes.

Evolve sitt kontorfellesskap i Lensmannslia 4 skal gi et tilbud til bedrifter som ønsker en moderne kontorplass nær Asker togstasjon, og til eksisterende leietakere i eiendommen som er i vekst eller har behov for plass til prosjektarbeid. Evolve-medlemmene får tilgang til Actic – Asker Treningssenter. Her kan de benytte seg av blant annet crossfit-sal og svømmebasseng til rabatterte priser.

– Vi er glade for at Evolve flytter inn hos oss, og tror de vil bidra til å gjøre Lensmannslia 4 til et attraktivt sted å arbeide. Vi har gjort mange oppgraderinger allerede, blant annet et helt nytt resepsjonsområde, og vil fortsette å løfte eiendommens standard og servicenivå i 2019, sier Asbjørn Løken, eiendomsforvalter i KLP Eiendom.

(Visited 669 times, 6 visits today)