– Vi ser frem til å flytte inn i nye, moderne og funksjonelle lokaler, som vil gi oss større plass til å fortsette å vokse. En faktor som var viktig for oss ved valg av lokaler, er at de er lyse, har gode løsninger, og godt inneklima, sier økonomisjef Thomas Christiansen i OnePark.

Når OnePark flytter hovedkontoret sitt fra Fornebu til HasleLinje samlokaliserer selskapet samtidig deler av sin virksomhet.

– Hasle Linje er i ferd med å etablere seg som et spennende og livlig område, med kafeer, restauranter og butikker. Dette gir de ansatte anledning til å bruke nærområdet i større grad enn hva vi opplever i dag og kan bidra til å øke trivselen, sier Christiansen.

I de nye lokalene til OnePark har de 40 ansatte utsikt både til byen og Oslofjorden, og til det nye bolig- og handelshuset som bygges i Vinmonopolets gamle tapperi.

Kontorbygget huser allerede Securitas hovedkontor, og er moderne, med blant annet en stor felles kantine med terrasse langs Bøkkerveien, garderober og parkering i kjeller, – og ligger bare noen få minutters gange fra busser og hele tre T-bane stasjoner.

Miljøbevisst leietaker

Utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard, i Höegh Eiendom er glad for at OnePark velger å flytte til HasleLinje.

– Vi samarbeider allerede mye med OnePark, og da er det ekstra hyggelig at de velger å ha hovedkontoret sitt her, sier Bruusgaard, som mener selskapet passer godt inn på HasleLinje.

– OnePark er et moderne og fremadrettet selskap som er opptatt av innovasjon og miljø, akkurat som oss.

For parkeringsselskapet var det viktig å kunne flytte inn i et miljøsertifisert bygg.

– Vi ønsker å bidra til en positiv, bærekraftig utvikling i samfunnet – og mener vi er den mest fremtidsrettede parkeringsaktøren, med fokus på innovative kunde- og parkeringsløsninger. Det var derfor en viktig, medvirkende faktor at Bøkkerveien 5 er BREEAM-sertifisert med karakteren Very Good, som innebærer veldig gode energi og -miljøprestasjoner.

Christiansen er også tilfreds med kollektivdekningen på Hasle – samt de andre transporttilbudene. – Personlig ser jeg frem til ordentlig sykkelparkering, og blant mange av våre ansatte høres det ut som bildelingstjenesten kan bli populær, forteller han.

 

 

(Visited 1 445 times, 1 visits today)