Etter leiekontraktene har utbygger NCC Property Development fått på plass leietakere for 3000 kvadratmeter av bygget.

– Vi kjenner Helsfyr-området godt og trives svært godt her. Vi gleder oss til å bli en del av det spennende og moderne servicekonseptet på Valle Wood, et konsept som tar høyde for utviklingen i samfunnet, sier Marianne Moum Ussvær, administrerende direktør i Thorn Norge.

Servicekonseptet hun sikter til, er 4Services restaurant Trewerket, som åpner i byggets første etasje. Der blir det kaffebar, restaurant og middag, samt flere sosiale arrangement. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj.

I byggets første og andre etasje etableres det nye co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter. Det er 4Service som skal drifte Tribe Oslo.

– Vårt fremste mål er å skape spennende møteplasser i tett samarbeid med gårdeier og øvrige lokale aktører. Det gir aktivitet i fellesarealene som typisk ville stått tomme store deler av døgnet, gjennom mer fleksibel bruk og fremoverlent drift. Med co-workingkonseptet Tribe Oslo blir vi Norges første co‑workingaktør som også innehar alle servicetjenester in-house, sier Kristian Sjøseth, Direktør FS & Kommersiell virksomhet i 4Service.

– For oss i NCC er det viktig å tilpasse oss markedet og kundenes behov. Krav til økt fleksibilitet er en sterk trend i dagens kontormarked. Leietakerne vil med det tilbudet som nå etableres i Valle Wood få en unik mulighet til å løse utfordringer knyttet til fleksibilitet. Co-working i Valle Wood gir leietakerne tilgang til en skalerbar kapasitet i forhold til antall arbeidsplasser og med gode møterom som kan leies ved behov kan man gjøre egne arealer svært effektive. De nye leiekontraktene bekrefter at Valle Wood er et attraktivt objekt i kontorleiemarkedet og vi har nå tilbud ute på samtlige kontoretasjer, sier Thomas Dahle, administrerende direktør i NCC Property Development.