Under et frokostseminar hos Skanska Commercial Development Norway delte Heidi Krohn Olsen, daglig leder hos Krohnark Interiørarkitektur sine refleksjoner om det å skape en god arbeidsplass. Hovedfokuset var hvordan utformingen av kontorarealer påvirker oss.

– Hva mener du er de viktigste kriteriene for en god arbeidsplass?

– Trivsel er alfa omega; der folk trives, skapes det god atmosfære som igjen skaper gode resultater. Det er så enkelt som at dersom du har det bra så smitter det over på teamet, resultater av det man leverer og kundetilfredsstillelse. Samt god livskvalitet generelt.

Å sette mennesket i sentrum er fremtiden samtidig som bedriftsmerkevaren styrkes, det er i humankapitalen de virkelige verdiene ligger.

Bedrifter som bruker interiørarkitektur som virkemiddel er fremtiden. Dette er starten på en revolusjon, i fremtiden vil mange kontorlokaler se annerledes ut enn det de gjør i dag. Flere bedrifter vil redefinere hva et kontor er og vi kommer til å oppleve en sterk grad av innovasjon og oppfinnsomhet innen kontorløsninger i tiden fremover. Det gleder jeg meg til.