– Oslo Pensjonsforsikring er svært fornøyd med å få inn Norlandia som leietaker på Økern Portal. De har lang erfaring med utvikling og drift av hotell og vi føler oss trygge på at vi sammen skal utvikle et spennende hotell som vil bli lagt merke til i markedet, sier Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring.

Hotellet vil være en integrert del av signalbygget Økern Portal der blant andre Telia Norge vil flytte inn sine medarbeidere i årsskiftet 20/21.

Et internasjonalt utrykk

– Det er med stor iver og glede vi har signert leieavtale for dette fantastiske hotellet, sier en svært fornøyd administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

Både Oslo Pensjonsforsikring og Norlandia Hotel Group takker Geir Lundkvist i Hotelia for god bistand og engasjement for å få på plass avtalen.

Økern Portal vil stå klart i 2021/2022. Hotelldelen med sine cirka 12.500 kvadratmeter ferdigstilles i første kvartal 2022, og vil inneholde 224 rom, store konferansefasiliteter, restaurant og skybar med spektakulær utsikt.

– Det er veldig spennende å få være med å utvikle et nytt lifestyle hotell. Med markedsgate, mange spisesteder, barer og samlingsplasser ute og inne, vil dette oppfordre til sosiale sammenkomster for både grupper og individuelle gjester. Når vi videre vet Oslo Pensjonsforsikring skal utvikle et bygg for fremtiden som både er innovativt, smart og med lavest mulig miljøpåvirkning, så er vi veldig begeistret for at vi i Norlandia får være med på denne reisen, sier Kahrs.

Hotellbygget får et internasjonalt uttrykk med god høyde på etasjene. Sammen med gode lysforhold skaper dette en luftig og romslig følelse. Norlandia Hotel Group vil være deltagende med sine erfaringer for optimale løsninger for både gjester og medarbeidere på hotellet. Toppetasjen vil være selve kronen på bygget. Med Oslo østs fineste 360 graders utsikt er det i tillegg eget hageanlegg på taket. Terrassen vil være en attraksjon etter europeisk storbystandard.

Hotellet vil ligge sentralt på Økern nær T-bane, flybuss og Ring 3. Dette gjør hotellet og området til et lett tilgjengelig og naturlig knutepunkt.

Et bærekraftig fellesskap

Tanken bak Økern Portal er å skape et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et næringsbygg som tilbyr alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området. Økern Portal har i tillegg til hotell- og kontordelen av bygget, en stor markedsgate på flere tusen kvadratmeter.

Alle valgene i byggeprosessen skal være bærekraftige. Det sikrer lavest mulig negativ miljøpåvirkning for både byggeier og leietaker. Økern Portal bygges for sertifisering i BREEAM-NOR, kategori Excellent.
BREEAM-NOR er den norske tilpasningen av BREEAM og bransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon utviklet av Norwegian Green Building Council (NGBC).

 

 

(Visited 1 114 times, 1 visits today)