Skanska Commercial Development har satset på aktivitetsbaserte arbeidsplasser lenge, og på Storo har eiendomsutvikleren utviklet Workplace Oo med tanke på fleksible lokaler som er tilrettelagt for ulike typer arbeidsplassdesign.

Nå har coworking-selskapet Evolve Business Space tegnet leiekontrakt i Workplace Oo.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne ønske Evolve velkommen til Storo. Vi har et stort fokus på fleksibilitet i prosjektene våre og opplever en klar dreining i bransjen mot kortere kontrakter og mer fleksible avtalestrukturer, så et coworking-konsept er et godt og naturlig tilskudd på Workplace Oo. Med Evolve i bygget får vi små og store leietakere som jobber side om side. Det vil tilføre ytterligere aktivitet og puls og er noe både bygget og øvrige leietakere vil dra nytte av, sier utleiesjef Sabine Bartler i Skanska Commercial Development Norway.

Tidligere er det blitt klart at Helsedirektoratet flytter til Workplace Oo. Bartler forteller at Skanska Commercial Development har vært opptatt av å bygge et spennende og funksjonelt bygg.

– Vi har lagt vekt på løsninger som er tidløse og fleksible. Det har vært viktig for oss å aktivisere bygget, spesielt arealer som tradisjonelt sett kun brukes noen få timer i døgnet. Det er viktig å oppmuntre og utfordre brukerne til å finne nye måter å benytte alle tilgjengelige arealer på. For å lykkes med det, må vi som utviklere tilrettelegge for utvidet bruk ved hjelp av god infrastruktur, utforming og design, sier Bartler.

Workplace Oo består av to bygningskropper som er knyttet sammen av et stort innvendig atrium. Atriet fungerer ifølge Bartler som byggets hjerte og er flerfunksjonelt.

– Her har vi en uformell møteplass som fungerer som en del av byggets restaurant på dagtid. På kveldstid kan arealet bli brukt som et stort eventlokale. Helsedirektoratet samlet alle sine 600 ansatte her til en stor innflytningsfest med scene og liveband. Det var fantastisk morsomt å se at arealet faktisk fungerer slik vi har tenkt, sier Bartler.

 

 

 

 

(Visited 985 times, 1 visits today)