Follestad har holdt til i Akersgata 28 i snart 30 år, nå flytter de inn i nye butikklokaler i Akersgata 35–39. De nye lokalene er på 945 kvadratmeter, og butikken vil åpne like før julesesongen.

I bloggen til Malling & Co uttaler William Follestad, daglig leder i Follestad at den nye beliggenheten har et stort potensialt for nye drop-in-kunder fra Karl Johans gate.

– En slik prime beliggenhet har helt klart en stor markedsføringsverdi og er en viktig strategisk beslutning som skal danne grobunn for videre vekst for Follestad. Vi skal skape en positiv smitteeffekt til andre utsalgssteder, uttaler han i bloggen. Der kommer det også frem at på bakgrunn av den nye beliggenheten vil de utvide merkevareportefølje.

Lars Simen Paulgaard, leder av retail i Malling & Co Næringsmegling, har forhandlet frem leieavtalen på vegne av Storebrand Eiendom.

– Vi i Storebrand Eiendom er i likhet med Follestad veldig fornøyd med avtalen, og ser frem til åpningen av butikken. Spesielt fordi Follestad har store ambisjoner for lokalene, sier Tonje Blaker som er eiendomssjef for Akersgata 35-39 i Storebrand Asset Management AS, avd. Eiendom til Malling & Co.

Fokus på fellesarealene

Live Melhuus, utleierådgiver i Malling & Co, uttaler i bloggen at de totalrehabiliterte lokalene holder svært høy standard. Storebrand har lagt til rette for alt av fellesfasiliteter.

– Dark Arkitekter har gjort en utmerket jobb med å skape en lun, moderne og god atmosfære, sier hun.

Videre forteller hun i blogginnlegget at det har vært et ønske om at leietakerne skal bruke fellesarealene i stor grad.

– Gjennomtenkte løsninger i byggets bedriftrestaurant gjør området fleksibelt for sosiale sammenkomster, og maten i bedriftrestauranten er laget av anerkjente Tre Stuer. I tillegg har bygget en stor takterrasse med god utsikt over Oslo sentrum. Alt er lagt til rette for sosiale sammenkomster med shuffleboard og dart-vegg, samt felles møterom som dekker behov for større arrangementer, sier Melhuus.

Selskapene Computas, BBL datakometanse og flyttet i høst inn i kontorarealene. For øyeblikket er det ifølge Malling & co ett kontorlokale ledig i byggets 2. etasje.

– Det ledige kontorlokalet er 867 kvadratmeter stort og har et spennende lysartium som gir lokalene et personlig preg. I tillegg er det ett ledig lokale på gateplan som måler 842 kvadratmeter, skriver de.