– Drømmekunden er Amazon. Her har vi plass til selskapets varehus for Norge, sier Morten Hotvedt, administrerende direktør for Vestaksen Eiendom, som står bak næringsparken som henvender seg spesielt til industri-, logistikk- og handelsbedrifter.

Byggingen starter til sommeren – rett før åpningen av nye E134.

Vest for Oslo

Ordfører i vertskommunen Øvre Eiker, Ann Sire Fjerdingstad og Hotvedt mener at den store næringsparken på Fiskum blir et attraktivt alternativ for virksomheter som betjener markedene vestover fra Oslo, store markeder som omfatter Drammen, Kongsberg, Notodden, Ringerike, Telemark og Vestfold.

Ved inngangen til næringsparken vil det bli anlagt moderne serviceanlegg for langtransport. Det setter ordføreren stor pris på fordi det vil være et tilbud til sjåfører som i dag må finne hvileplasser «rundt omkring».

– Mens de hviler her, kan de benytte vår trenings- og aktivitetsløype, skyter Hotvedt inn, og sikter til opplevelsesparken som også skal bygges på området.

– Fiskumparken Opplevelser skal anlegges i samarbeid med «Tufteparken» som er en sosial og inkluderende arena der aktivitet og treningsglede står i fokus. Parken skal kunne benyttes av medarbeiderne i næringsparken og av tilreisende som ønsker å drive trening og være i aktivitet i sosiale og motiverende omgivelser, sier Hotvedt.

 

 

(Visited 915 times, 1 visits today)