– Et nytt Comfort-hotell i Bodø er fantastisk, fordi det bringer noe helt nytt til markedet og fordi kjeden tør å tenke utradisjonelt. Comfort Hotel Bodø vil uten tvil øke attraktiviteten til byen og bli et sprekt supplement til Clarion Collection Hotel Grand Bodø, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder for Nordic Choice Hotels.

Nye Comfort Hotel Bodø skal etter planen stå ferdig i 2020,  med 160 trendy rom over 8 etasjer og en Barception.  I tråd med Comfort Hotel sitt moderne og uformelle hotellkonsept, vil gjester få en lobby hvor de kan arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære.

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt og gleder oss nå til å tilby det samme i Bodø. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Bodø er inngått med franchisetaker Norlandia Hotel Group

– Vi er veldig glade for nok en franschiseavtale med Comfort Hotel. Vi samarbeider allerede med tre Comfort hoteller i Sverige, og vi vet dette konseptet passer perfekt for vårt nye hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.