Etter mer enn 30 år på samme sted flytter Motek AS nå inn i nye lokaler i Storgaten 34 i de tidligere lokalene til Berggård Amundsen & Co AS.

– Den nye butikken er cirka 540 kvadratmeter, har perfekt beliggenhet i innfartsåren inn til Harstad sentrum og har svært gode parkeringsmuligheter, sier Pär Silberg, regionleder butikk i Motek AS.

Silberg har vært aktivt involvert i flytteprosessen og er nå på plass i Harstad for å være med under åpningsdagene.

– De nye lokalene gir oss muligheten til å vise frem en større del av sortimentet vårt enn tidligere og samtidig ha større beholdning av basisprodukter, slik at du alltid skal kunne svinge innom butikken og få de varene du har behov for, sier han.

Butikken åpnet allerede 20. august, men etter en liten periode med innkjøring er det endelig klart for offisielle åpningsdager 25. og 26. september.

– Vi har gledet oss til å flytte inn i nye lokaler en stund nå. Vi har fantastisk bra produkter og har nå fått en fantastisk flott butikk å vise de frem i. Her har du muligheten til både å få sett på, demonstrert og i mange tilfeller også testet produktene før du bestemmer deg for å kjøpe, sier Jan Åge Kristiansen, butikksjef i Motek.