– Det er en stor seier for oss å bli nominert til Årets Kjøpesenter-prisen. Det var hurra-rop her på senteret da vi fikk nyheten. Jeg har lyst til å takke de ansatte på Amfi Kanebogen og alle som har jobbet med å få til den magiske forvandlingen av Amfi Kanebogen. Vi har totalrenovert og i dag har vi et fantastisk toppmoderne kjøpesenter. Utbyggingen er sømløs – man ser ikke forskjell på den gamle og den nye delen, og vi har mer en fordoblet butikkarealet vårt. Vi har brukt store ressurser på å tilpasse butikker både for kunder og leietagere og vi har et helhetlig konsept. Vi får blant annet skryt av leverandører for varemottaket vårt, sier senterleder Lars F Holst-Roness.
Amfi Kanebogen er Nord-Norges første kjøpesenter, og i april 2017 åpnet senteret en ny del etter en omfattende utbygging og totalrenovering.
Årets Kjøpesenter-prisen deles ut til den fremste representanten for moderne norsk kjøpesenterdrift.
 
Juryen har nominert Amfi Kanebogen på følgende grunnlag:
«Bygget i 1985. Utvidet og nyåpnet i 2017. Flott gjennomført senter hvor gammel og ny del smelter sammen på en vellykket måte. Senteret har fine fellesarealer, god fargesetting og materialbruk. God skilting gjør det lett å orientere seg i senteret og det er godt med dagslys inne i senterets fellesareal og hos noen av leietakerne. AMFI Kanebogen har engasjert og variert markedsføring med spesielt fokus på kundeklubben. De er flinke til å følge opp resultater av kampanjer og til å imøtekomme kundenes ønsker og behov. Barnefamilier er godt ivaretatt med gode fasiliteter for stelle- og ammerom, samt en arealeffektiv barnepark strategisk plassert i nærheten av et spisested. Det oppleves at senteret har en positiv internkultur som smitter over på senterets kunder.»