Alimenta AS, en av landets største leverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter, flytter hele sin virksomhet til den nye næringsparken, Bulk Park Lindeberg, utenfor Oslo i 2019. Kontrakten har i første rekke en leietid på 15 år.
– Selskapet er i medvind, vi vokser og trenger større lokaler, sier en fornøyd daglig leder i Alimenta, Morten Andersen.
Alimenta vil nå få 6.000 kvadratmeter å boltre seg på ved Lindeberg, langs E6, mellom Oslo og Gardermoen.
– Vi flytter inn med lager, kontor, laboratorium, pølsemakeri, kjøkken samt kjøle og fryseområder. Vi har store forventninger til dette, sier Andersen som tar med seg 41 ansatte til de nye lokalene i Sørum Kommune.
Bulk Infrastructure AS, som eier og utvikler området, forteller at etterspørselen etter næringsbygg langs
landets største innfartsårer er meget høy.
– Slik lokalisering som Alimenta nå får, er såkalt indrefileten for lager og logistikkbygg i bransjen. Vi opplever stor interesse for denne og lignende eiendommer i porteføljen vår, sier Peder Nærbø i Bulk Infrastructure AS.
Bulks nye industriområde, Bulk Park Lindeberg, er et område på cirka 250 dekar.
Det ble i forrige uke kjent at maskinleverandøren AS Sigurd Hesselberg også flytter inn på området i 2020.
– Dette er en av få tomter mellom Oslo og Gardermoen med spesielt god kollektiv tilknytning. Lindeberg togstasjon ligger tett inntil tomten og vi ser at dette er et attraktivt element for industribedrifter som ønsker å skape aktivitet i kommunen, avslutter Nærbø.
(Visited 1 599 times, 1 visits today)