– Brasserie Ferda serverer god norsk mat som er rustikk og lokal. Vi ønsker å gjøre bærekraftige og gode matopplevelser tilgjengelig for flere. Dette er ujålete og folkelige restauranter for alle. Det er dette som er hovedingrediensene i Ferda-konseptet. De nye Ferda-restaurantene våre serverer spennende matretter laget av kvalitetsråvarer, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Menyen kombinerer norske mattradisjoner med et moderne kjøkken.

Nevamat

Brasserie Ferda introduserer «nevamat».
– Våre helter er de lokale bøndene, fiskerne og ysteriene. Fra de får vi de aller beste råvarene sesongen har å by på. På menyen har vi blant annet nevamat – retter som gjerne deles over bordet. Vi lager rause porsjoner av ærlig, rustikk og håndlaget mat, sier Arne Marius Berg, F&B Manager.

Eksempler på nevamat er: varmrøkt røye med pepperrotkrem, ørretrogn og fritert grønnkål. Svineribbe med rødkålsalat og syltet eple. Akevittgravet brosme med syltede grønnsaker, brokkolikrem og fritert løk. Fritert krabbekake med tomatdipp og råkostsalat.

De åpner også tre nye Ferda-restauranter på Thon Hotel Alta, Thon Hotel Kirkenes og Thon Hotel Bergen Airport. Brasserie Ferda åpner 6. september på Thon Hotel Storo og de tre andre restaurantene åpner fortløpende høsten 2018.

 

 

 

(Visited 890 times, 1 visits today)