Varehuset blir det 25. i Norge, og etableringen i Norge har gått over all forventning. Selskapet kjører nå på for videre ekspansjon i Norge, der man allerede i november 2018 vil ha totalt 28 varehus.

Det nye varehuset – som strekker seg over 2.100 kvadratmeter og ligger i det populære OTI-sentret.

– OTI-sentret er godt kjent i regionen og har en god miks av restauranter og motebutikker, men senteret har savnet en utpreget lavprisaktør innen hjem- og fritidssegmentet, som vi nå gjør noe med gjennom vår etablering. Vi tror derfor at Rusta vil bli et populært tilskudd i butikktilbudet på Orkanger, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

I vår åpnet Rusta hele fem varehus på det norske markedet.

– Det er utrolig moro at Orkanger nå får sitt eget Rusta-varehus. Det er tydelig at konseptet med kvalitetsvarer til laveste pris har tatt Norge med storm, sier Lise Teigaas, varehussjef for Rusta i Orkanger.

Kraftig vekst

Den svenske lavpriskjeden Rusta har hatt en svært kraftig vekst i Norge og er nå etablert over hele landet – fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Til tross for den raske ekspansjonstakten viser Rusta lønnsomhet på det norske markedet. Dette har gitt norgessjefen frie tøyler til å øke ekspansjonstakten den siste tiden.

Bare et år etter norgeslanseringen i oktober 2014 nådde Rusta målet om én million betalende kunder. I dag har selskapet nesten 400 ansatte på landsbasis og 25 varehus med et totalt salgsareal på cirka 40 000 kvadratmeter.

Det er planlagt ytterligere varehusåpninger i Norge i løpet av høsten 2018. Varehuset på Orkanger blir nummer 141 for kjeden, som i dag er etablert i Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

 

 

(Visited 553 times, 1 visits today)