KLP Eiendom har signert ny leiekontrakt i Stensberggata 25/27, også kjent som Holbergs Terrasse. Mattilsynet skal ta i bruk hele 4. etasje og lokalene står klare 1.april 2020. Avtalen er på 10 år. Fra før sitter blant annet Bydel St. Hanshaugen, Fredensborg Eiendom og Norsk Byggtjeneste i bygget.

– Vi er glade for at kontrakten nå er signert, og gleder oss til prosessen videre. Vi har opplevd KLP Eiendom som profesjonelle og løsningsorienterte, og ser frem til å ta i bruk de nye lokalene i 2020, sier Wenche Marie Lund, Seksjonssjef i Mattilsynet, seksjon Innkjøp og forretningsdrift.

Bygget ligger på Frydenlund, og har sentral beliggenhet, med cirka 8 minutters gangavstand til Karl Johansgate og Nationaltheatret. KLP Eiendom eier de fleste av nabobyggene i området, hvor store organisasjoner som Høgskolen i Oslo og Akershus, Bydel St. Hanshaugen og BUFDir (Barne-, ungdom- og familiedirektoratet) leier.

Oppgradert bygg

Holbergs Terrasse ble oppført av KLP Eiendom i 1992, og er en viktig eiendom i selskapets portefølje. Bygget skal fremover gjennomgå flere oppgraderinger, med blant annet nytt inngangsparti og effektivisering av kontorlokalene. Kantinen ble oppgradert for kort tid siden.

– Vi er glade for å kunne ønske Mattilsynet velkommen til Holbergs Terrasse. Vi ser frem til å arbeide sammen for å tilpasse lokalene slik at de møter deres ønsker og behov, sier Øyvind Oxholm Meisingset, utleiesjef i KLP Eiendom.