– Det var naturlig for oss å tenke en ny lokasjon, og en ny «start» etter at Newsec kjøpte Basale for drøye et og halvt år siden, svarer Gjermund Fossnes, regiondirektør i Newsec Basale, på spørsmål om hvorfor de flytter.

– To forvaltningsorganisasjoner skulle slås sammen, og vi skulle løsrive oss fra et ti år langt eierskap i Obos. Vi lette lenge etter nye lokaler, og flere lokasjoner var aktuelle sentralt i indre by. Det tok lit tid før vi kom til enighet om avvikling av leieforholdet på Hammersborg Torg, men det løste seg etter hvert, fortsetter han.

Skreddersøm

Det er flere grunnen til at valget falt på Vika Atrium. De viktigste er at beliggenheten er sentral med alle servicetilbud og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Samt at det også er nær beliggenhet til Newsec AS som holder til på Fillipstad Brygge.

– Vika Atrium har de servicefasiliteter som tilfredsstiller våre krav, og vi fikk en skreddersydd løsning av lokalene tilpasset vårt team og aktivitetsbaserte arbeidsform, avslutter han.

Leiekontrakten løper i seks år.