Det amerikanske selskapet, WeWork fortsetter å utvide sin virksomhet utenfor USA. Tidlig i 2019 åpner det verdensledende coworking-selskapet kontorlokaler i Stockholm, med plass til mer enn 1.000 medlemmer.

WeWork ble grunnlagt i 2010 med ambisjonen om å skape en verden hvor: «People work to make a life, not just a living». WeWorks community og tjenester tilbyr bedrifter, gründere og startups en plattform hvor de kan møte, utforske kreative samarbeid og utvide nettverk. I tillegg til felles og individuelle kontorlokaler tilbyr de medlemmene en rekke tjenester og aktiviteter, blant annet lunsj, foredrag, kurs og yogatimer – alt som kan styrke medlemmenes nettverk, kunnskap og trivsel.

– Stockholm har en av verdens mest levende techscener som fullstendig koker av innovasjonskraft og banebrytende ånd. Vi vil gi våre medlemmer et sted, kontekst og service som gir energi og inspirasjon. Men vi vil også skape forutsetninger for nye samarbeid som fremmer positiv utvikling, sier Wybo Wijnbergen, Nord-Europa sjef for WeWork.

– WeWork er et globalt selskap med sterk lokal tilstedeværelse. Vårt team i Stockholm skal utvikle kontorplasser i verdensklasse gjennom en kombinasjon av solid lokal kunnskap og erfaringer fra våre over 270 kontorområder rundt om i verden. WeWorks Norden-satsning gir tilgang til flere plasser og åpner for flere møter mellom medlemmer som ønsker å utveksle ideer og erfaringer, fortsetter han.

Etablerer seg i sentrum

WeWorks første kontorlokale ligger på Regeringsgatan 27, i hjertet av Stockholm sentrum. Med kort avstand til T-bane har medlemmene tilgang til god kommunikasjon og nærhet til alle Stockholms tilbud. WeWork har inngått en leieavtale med AMF Fastigheter. Det var Cushman & Wakefields leietakerrådgivningsteam i Sverige som var WeWork’s rådgiver.

WeWork-medlemskapet inkluderer et bredt spekter av tjenester og aktiviteter på toppen av internett, vasking og interiørdesign. Medlemmer kan velge mellom ulike pakker fra fleksibelt kontorlokaler i fellesarealer til individuelle kontorer for større grupper. Det lokalet teamet blir kjent med alle medlemmer personlig for å tilpasse det daglige utvalget av aktiviteter.

– Jeg er veldig glad for at WeWork kommer til Stockholm og velger Urban Escape. Det er en kvittering på at Stockholm og kvartalet står godt i internasjonal konkurranse, sier Mats Hederos, administrerende direktør i AMF Fastigheter.

I dag har WeWork over 50.000 medlemmer i Europa med kontorer i Storbritannia, Irland, Tyskland, Nederland, Frankrike og Spania. Globalt har selskapet over 253.000 medlemmer på 274 steder i 22 land og 74 byer. I tillegg til å tilby oppstartsselskaper et fellesskap og et inspirerende arbeidsmiljø, består nesten en tredjedel av WeWorks globale medlemskapsgrunnlag av store selskaper.

 

 

 

(Visited 1 555 times, 1 visits today)