Den ene er en 10-årig leiekontrakt på 1.350 kvadratmeter for Eksportkreditt i Cort Adelersgate, og den andre er på 1.700 kvadratmeter i Brattørkaia 17 B i Trondheim for PwC, også på 10 år.

– Cort Adelersgate har blitt et attraktiv bygg, der vi har gjort en del investeringer i fellesarealene, som gir leietakerne en helt annen opplevelse når de kommer inn i bygget. Det har vist seg å være vellykket, sier Anders Solaas, direktør for utleie og eiendomsutvikling i Entra.

Sikre deg god beliggenhet

Entra har også signert en leiekontrakt med International Workplace Group (IwG) på 10 år, der de skal leie 1.400 kvadratmeter i nyboligprosjektet Powerhouse Brattørkaia, samt ytterligere 820 kvadratmeter i Media City Bergen, over åtte år.

– Folk ønsker fleksibilitet, men det kan man oppnå på flere måter enn korte leiekontrakter. I alle de nye store byggene våre har vi samarbeid med IwG, det betyr at alle våre kunder får fleksibilitet ved kortsiktige behov – trenger de større arealer i en periode kan vi tilby det, sier Solaas, og avslutter: Finner kunden en god beliggenhet lønner det seg å sikre seg denne i 10 år, hvis det er mulig.

 

 

 

(Visited 1 245 times, 1 visits today)