Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpnet ny butikk i Kopervik på Karmøy i dag, fredag 29.juni. Det nye byggvarehuset blir det 38 i Norge og har sentral beliggenhet i Sundeveien i Kopervik. Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

– Vi ser frem til åpningen av vårt nye Byggmax byggvarehus. Vi er allerede etablert i Haugesund og vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt på hele Karmøy. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier Benedicte Inversini, administrerende direktør i Byggmax Norge.

Byggmax har ansatt fem nye medarbeidere i den nye butikken. Ordfører Jarle Nilsen på Karmøy sto for den offisielle åpningen av Byggmax på Karmøy.

(Visited 379 times, 1 visits today)