–Dette er Byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier Petter Stordalen.

En rekke aktører har etablert seg på HasleLinje, som består av en miks av bolig, næring, service og skole.

Slik vil det nye Nordic Choice Hotels på HasleLinje se ut. Illustrasjon: Ghilardi+Hellsten

– Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere i attraktiviteten til området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje, sier Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje. Hotellet vil inneha 217 rom, konferansesal for 475 personer og svært gode møteromsfasiliteter.

–Vi synes det er flott å kunne bidra til å utvikle en helt ny bydel i Oslo. HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Bygget vil også inneholde en kontordel på 6 000 m2 med hele 400 kontorplasser, og det legges til rette for gjensidig bruk av lokalene.

 

 

 

 

 

(Visited 1 479 times, 1 visits today)