– Det blir ny glassfasade i 1. og 2. etasje mot gågaten, og fasaden skal gjøres lysere. Dette blir et skikkelig utstillingsvindu for Godt Sagt som skal leie hele 2. etasje med nærmere 1000 kvadratmeter inkludert kontorplasser, møterom, kantine, resepsjon og altså et eget filmstudio. Vi er veldig fornøyd med å få et stort kommunikasjonsbyrå inn som leietaker i bygget som vi nå vil bli spesialtilpasset for deres behov, forteller markedsdirektør i Oxer Eiendom, Anniken Haug, som legger til at det fortsatt er ledige lokaler oppover i etasjene.

Regionens største advokatselskap Svensson Nøkleby flyttet nylig ut av lokalene og over i OKK Gruppens nybygg rett ved siden av.  Og fra før av er det en rekke større rådgivermiljø etablert i området.

Omfattende rehabilitering

I månedsskifte august/september starter en omfattende modernisering av Nedre Storgate 15–17. Bygget, der totalarealet er på 7.200 kvadratmeter, renoveres etter Breeam In-Use-standard.  Det planlegges i tillegg butikk, servering og showroom ut mot Nedre Torggate. Nedre Storgate-prosjektet mot gågata er ferdig i desember 2018, mens Nedre Torggate 18 er ferdig våren/sommeren 2019.

Ett av de største grepene blir å endre fasaden mot gågata, men også innvendig i 2. etasje skal det det gjøre en omfattende modernisering av lokalene for å blant annet få plass til Godt Sagts eget filmstudio og nærmere 50 ansatte fra selskapets ulike avdelinger i Drammen og Mjøndalen. Godt Sagt AS er i dag ett av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo.

– Det passer veldig bra for et selskap som Godt Sagt å etablere oss i et kreativt rådgivermiljø som også er lokalisert midt i aksen til det nye sykehuset på Brakerøya og den nye Fjordbyen, sier Bjørnar Boldvik, daglig leder i Godt Sagt AS.

Etter fusjonen av kommunikasjonsbyrået Godt Sagt kommunikasjon, det digitale byrået Siteman og Catapult film har det nye byrået vært på jakt etter lokaler der de kan samlokalisere seg.

– Vi har vært på leting etter lokaler som både er sentrale og riktig strategisk plassert, men det har vært en utfordring på finne kontorlokaler som også kan oppfylle behovet for 5,5 meters takhøyde for et filmstudio. Det var også viktig at lokalene åpnet for muligheter for videre vekst og var i nærheten av kommunikasjonsknutepunkt. Dette både med tanke på vår miljøvennlige profil og våre ambisjoner om å rekruttere både ansatte og kunder inn mot Oslo-området, sier Boldvik.

Eierne av bygget i nedre del av gågata på Bragernes er OKK Gruppen, mens Oxer Eiendom forvalter eiendommen.  I spissen for de to selskapene står døtrene til tidligere muremester Ole K. Karlsen fra Drammen; Bente Karlsen Jordanger og Ellen Karlsen Raaholt. Ole K. Karlsen som blant annet stod bak nasjonale signalbygg som Vikingskipet på Hamar og Oslo Plaza.

 

 

(Visited 742 times, 1 visits today)