Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen har i en årrekke jobbet aktivt for å sikre et høyt sikkerhetsnivå. Nå er hotellet, som det første i Norge, tildelt Safehotels Premium Level Certification.

Sertifiseringen bekrefter at hotellet har gjort nødvendige og viktige tiltak for å sikre at både gjester og ansatte blir godt ivaretatt dersom noe uforutsett skulle inntreffe, samt at hotellet jobber aktivt for å forebygge risiko.

– Å sørge for et høyt sikkerhetsnivå, og ta vare på våre gjester og medarbeider, er førsteprioritet for oss. Denne sertifiseringen bekrefter at vi har gjort nødvendige tiltak for å sikre at tryggheten og sikkerheten til våre besøkende og team-medlemmer er godt ivaretatt, sier Nina Askvik, hotelldirektør, Radisson Blu Royal Hotel, Bergen.

Safehotels gir en objektiv tredjepartsevaluering av hotellers og konferansesteders sikkerhetsstandard verden over – og dekker alle viktige aspekter av hotell- og konferansesikkerhet.

I løpet av de siste årene har mer enn 200 Radisson-hoteller blitt Safehotelssertifisert verden over. Bare i Norden er nær halvparten av alle hotellene allerede sertifisert. For snart fem år siden ble Radisson Hotel Group (tidligere Carlson Rezidor Hotel Group) den første store hotellkjeden i verden som inngikk en samarbeidsavtale med Safehotels.

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo var det første hotellet i Norge som ble sikkerhetssertifisert og i dag er over 200 av hotellene i kjeden Safehotels-sertifisert.

 Økt gjestesikkerhet

I sertifiseringen inngår blant annet oppdatering av sikkerhetsprosedyrer, gjennomgang av sikkerhetsrutiner, kriseberedskap og vedlikehold, samt forebyggende sikkerhetstiltak. Bevisstgjøring av de ansatte på områder som brannsikkerhet og førstehjelp, står også sentralt i Safehotels-sertifiseringen.

Sikkerhetsarbeidet bygger på de allerede eksisterende sikkerhetstiltakene ved hotellene. Safehotels vurderer også hotellenes eksisterendesikkerhetsprogram. Hvert år reviderer Safehotels hotellenes sikkerhetsarbeid, og gjennomfører kontrollbesøk for å sikre tett oppfølging og oppdatering av sikkerhetsarbeidet.

 

 

 

(Visited 793 times, 1 visits today)